Angst coach

Een benauwd gevoel, het zweet breekt je uit, je voelt je nerveus; allemaal symptomen van een angststoornis. Je lichaam reageert zo omdat het denkt dat er gevaar aankomt en dat je je daarvoor moet voorbereiden. Bovendien probeert je brein continu om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en een nooduitgang te vinden. Niet echt een recept voor optimaal presteren, het aangaan van relaties en kunnen ontspannen dus. Als angst coach help ik je omgaan met gevoelens van angst en je weer openstellen voor de rust, liefde en acceptatie die je nodig hebt. Transformeren van nerveus en angstig naar iemand die in zijn of haar kracht staat; dát gaat er gebeuren als je een afspraak maakt met mij als angst coach.

Meer zelfvertrouwen met ‘Zekercoach’ trajecten

Als angst coach bied ik een transformatietraject aan. Dit ziet erop toe dat we meer zelfvertrouwen in elke situatie toewerken. Je zelfvertrouwen zal in drie weken worden opgewekt doordat wij je zelfbeeld een boost geven en innerlijke trauma’s helen. Dat doen we uiteraard op je eigen tempo en op een wijze die bij je past. Innerlijke kracht herstellen door van angst en onzekerheid afkomen is mijn grootste job als je contact met mij opneemt.

Als angst coach vind ik dat iedereen de vrijheid verdient om onbezorgd te kunnen genieten en niet te hoeven kampen met angstgevoelens. Daarom bied ik je bij mijn andere traject, het ‘total confidence’ traject, tools en handvaten die je stevig in je schoenen laten staan. Je krijgt praktische tips van mij mee om het vertrouwen dat je in jezelf hebt te herstellen en weer te kunnen floreren in elke situatie.

Angst coach

Onzekerheid omzetten in zelfvertrouwen

Je innerlijke zelfbeeld wordt gevormd door diepe overtuigingen, maar ook door trauma’s en andere ervaringen die je ooit hebt opgedaan. Misschien heel bewust, maar misschien ook totaal onbewust. Prestaties, (gebrek aan) steun en liefde van familie en vrienden, sociale media, een nare opmerking en nog zó veel meer; het heeft allemaal invloed op je zelfvertrouwen. Als traumacoach én angst coach kijk ik naar de trauma’s en dingen die je hebt meegemaakt om innerlijke blokkades en een gevoel van onzekerheid op te heffen. Het is niet nodig en je verdient zoveel meer. Het leven wordt makkelijker, leuker en liefdevoller als je van jezelf houdt. Dat verzeker ik je en daar help ik je mee bij onze eerste afspraak.

Rens van Deurssen, de angst coach vanuit liefde

Hoi, ik ben Rens van Deurssen! Vanuit mijn positie als angst- en traumacoach leer ik je hoe je met liefde naar jezelf en naar de wereld kunt kijken. Waarom? Omdat je dat verdient en anderen ook! Ik heb zelf een achtergrond met faal- en sociale angst en daarom begrijp ik hoezeer je dit kan belemmeren. Als je je momenteel in een positie van angst en onzekerheid bevindt, gaan we dat samen omzetten naar geluk en vertrouwen. Daar begin je mee door een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Dat kun je doen via WhatsApp (06 44 63 71 97) of via info@zekercoach.nl.

Stuur een Whatsapp bericht voor vragen, een kennismaking/intake videocall in te plannen, of je aan te melden voor een traject.

× Contact