Angst coach

Sta weer in jouw kracht met een angst coach

Kamp jij al lange tijd met angstgevoelens? Ben jij constant bezig met gevaren inschatten en jezelf schrap zetten voor wat mogelijk gaat komen? Deze gevoelens belemmeren jou om echt van het leven te kunnen genieten. Als angst coach ondersteun ik jou in het oplossen van angsten en onzekerheden. Op deze manier kom jij weer in verbinding met jouw kernwaarden, waardoor jij weer in je kracht gaat staan. Hierdoor ervaar je meer rust, acceptatie en liefde, waardoor jouw leven en relaties zullen opbloeien. Ben jij klaar om de transformatie aan te gaan? Maak dan snel een afspraak met mij als angst coach om jouw natuurlijke kracht te herstellen!

Van onzekerheid naar waardigheid

Je zelfvertrouwen wordt voor een groot gedeelte opgebouwd vanuit jouw verleden. Steun van familie en vrienden zijn van invloed op jouw gevoel van eigenwaarde en dragen bij aan jouw zelfbeeld en innerlijke dialoog. Op diverse manieren vormen we hiermee ook (negatieve) oordelen of kritiek die onze ervaringen tot op de dag van vandaag kleuren. Als trauma coach kijk ik ook naar jouw overtuigingen en beeldvorming van jezelf en het verleden. Op deze manier pakken wij trauma’s bij de kern aan, zodat jouw belemmerende overtuigingen geen plek meer krijgen in jouw leven. Met zelfliefde en zelfacceptatie voel jij je weer waardig en compleet, waardoor je met meer veerkracht en geluk jouw levenspad zal vervolgen.

Angst coach

Zekercoach trajecten voor zelfvertrouwen

Als angst coach bied ik diverse trajecten die jou naar meer zelfvertrouwen leiden. Met het Transformatie traject gaan wij in 3 weken aan de slag om jouw zelfbeeld een boost te geven. Wij helen de belangrijkste oorzaken van angst en onzekerheid, zodat jij weer dichter bij jezelf en jouw innerlijke kracht komt te staan.

Met het Confidence traject gaan we echt de diepte in om jouw zelfvertrouwen te laten opbloeien. Ervaar meer vrijheid en kracht door de tools te krijgen om verschillende situaties het hoofd te kunnen bieden. Voel je zeker in sociaal contact, het maken van keuzes en conflict situaties zodat jij met beide benen op de grond blijft staan!

Over mij als angst coach

Mijn naam is Rens van Deurssen. Als angst coach en zelfvertrouwen coach help ik jou de wereld anders te zien. Vanuit angstgevoelens begeleid ik jou naar een gevoel van zekerheid en vertrouwen in het leven. Met een eigen verleden van faalangst en sociale angst weet ik uit ervaring wat voor invloed deze gevoelens kunnen hebben. Met mijn coaching traject maken wij de stappen die nodig zijn om weer in jezelf te gaan geloven. Wacht niet langer en waag de sprong om jouw leven te veranderen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek op 06-44637197 of stuur een berichtje naar info@zekercoach.nl.

× Ik wil starten!