Trauma coach

Ervaar heling met een trauma coach

Heb jij last van negatieve overtuigingen waardoor je niet alles uit het leven kunt halen? Als trauma coach begeleid ik jou graag op de weg naar heling en zelfacceptatie. Het verleden heeft invloed op alles wat je nu voelt, denkt en doet. Door jouw onzekerheden en trauma’s bij de kern aan te pakken, wordt je je bewust van jouw negatieve beperkingen. Dit bewustzijn zorgt dat je los kunt laten wat jou niet dient, waardoor er ruimte vrij komt om weer aanwezig te kunnen zijn in het hier en nu. Laat je niet meer beïnvloeden door angsten en twijfels en grijp het leven weer met beide handen aan met mijn hulp als trauma coach!

Korte en lange trajecten voor opheffen van blokkades

Ik bied verschillende trajecten aan die jou structuur geven om blokkades op te heffen. Tijdens mijn Transformatie traject ga je in 3 weken aan de slag om onzekerheden bij de kern aan te pakken, en op deze manier weer jouw eigen kracht te ontdekken! Dit geeft jou het zelfvertrouwen om het leven te durven leiden dat je voor ogen hebt. Voor een verdieping van dit traject ga je verder met het Confidence traject, waarin je in 2 maanden tijd nóg meer zelfvertrouwen en vrijheid zult ervaren. Voel je veerkrachtig en bouw een stevig fundament op zodat geen uitdaging jou teveel is!

Trauma coach

Angst is verleden tijd met een angst coach

Maak jij je vaak zorgen over wat anderen van je zullen denken? Voel jij je al snel geblokkeerd in het contact met anderen? Of ben jij bang om te falen en ben je daardoor geneigd om dingen te vermijden? Als angst coach ben ik er voor jou om deze gevoelens om te zetten in overtuigende, positieve gedachtes. Geloven in jezelf geeft jou een grote voorsprong, waardoor jij met een zeker gevoel in het leven staat. Als zelfvertrouwen coach geef ik jou de handvatten om in jezelf te geloven, waardoor er een daadwerkelijke transformatie zal plaatsvinden. Jouw interne dialoog verbetert, je relaties verlopen soepeler en zelfs op werkgebied zul je een wereld van verschil merken!

Over mij als trauma coach

Als trauma coach zet ik mij in om jouw oude wonden te helen. Ik geef jou de ruimte om diep met jezelf in verbinding te komen, zodat we de beperkingen bij de bron aan kunnen pakken. Zelf weet ik hoe belemmerend angst en onzekerheid kunnen zijn, waardoor me goed voor kan stellen waar jij je op je pad begeeft. Stap voor stap pellen wij de lagen af van jouw negatieve overtuigingen, zodat je dicht bij jouw kern kunt komen. Wil jij de sprong wagen en de eerste stap zetten naar heling en zelfacceptatie? Boek dan een kennismakingsgesprek met mij in. Samen laten wij jouw innerlijke vlam weer branden zodat jij sterker en gelukkiger in het leven staat! Maak een afspraak via 06-44637197 of mail mij via info@zekercoach.nl.

× Ik wil starten!