Zelfvertrouwen coach

Zelfvertrouwen coach voor meer eigenwaarde

Wordt jij belemmerd door onzekerheid en faalangst? Als zelfvertrouwen coach help ik jou om weer in verbinding te komen met jouw kern. Een laag zelfbeeld zorgt ervoor dat jij niet gelooft in jouw eigen kunnen. Je twijfelt, veroordeelt en hebt negatieve gedachtes en gevoelens over jezelf. Dit is vervelend, en ook erg zonde van jouw energie! Door jouw zelfbeeld bij de kern aan te pakken, wordt er ruimte gemaakt voor meer kleur en liefde in jouw leven. Je eigenwaarde en relaties zullen opbloeien, waardoor jij je sterker en gelukkiger zult voelen. Ben jij klaar om deze transformatie aan te gaan? Boek dan een kennismakingsgesprek in met mij als zelfvertrouwen coach!

Zelfvertrouwen coach om oude blokkades en overtuigingen aan te pakken

Zelfvertrouwen kan gezien worden als een combinatie van waardigheid en vaardigheid. Met voldoende vaardigheid heb je vertrouwen in je kunnen. Dingen die je in het verleden al hebt gedaan, geven jou het gevoel van zelfvertrouwen. Een gevoel van waardigheid ligt echter dieper. Ook wanneer je de vaardigheid niet hebt, heb je vertrouwen in jezelf. Wanneer je weinig zelfvertrouwen hebt komen gevoelens van angst en onzekerheid al snel naar de oppervlakte. Dit beperkt jou in het aangaan van nieuwe uitdagingen en het leren van vaardigheden, waardoor jij vast blijft zitten in oude patronen. Als trauma coach begeleid ik jou stap voor stap naar het loslaten van oude blokkades en overtuigingen, waardoor jij het leven weer met beide handen aan kunt grijpen!

Zelfvertrouwen coach

Overwin jouw angsten met coaching trajecten

Wil jij geen slachtoffer meer zijn van jouw eigen beperkende gedachtes? Waag dan de sprong en volg een coaching traject bij mij als zelfvertrouwen coach. Voor een upgrade van jouw zelfvertrouwen volg je mijn 3- wekelijkse Transformatie traject. Hierin worden jouw overtuigingen bij de bron aangepakt zodat er ruimte en energie vrijkomt om weer in jezelf te geloven! Ook bied ik een verdiepingstraject aan zodat je jouw hernieuwde zelfvertrouwen zelfs tijdens uitdagingen en conflicten vast kunt houden!

Over mij als zelfvertrouwen coach

Mijn naam is Rens van Deurssen. Als zelfvertrouwen coach en angst coach ondersteun ik jou op de weg naar heling en zelfacceptatie. Ik weet hoe het is om verlamd te worden door gevoelens van onzekerheid en angst. Door jouw natuurlijke, krachtige zelfvertrouwen te herstellen, kan jij weer leven vanuit rust, acceptatie en liefde. Ben je klaar om dit innerlijke avontuur aan te gaan? Neem dan contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Samen gaan wij de uitdaging aan om weer in verbinding met het leven te komen! Neem contact met mij op via 06-44637197 of stuur een e-mail met vragen of opmerkingen naar info@zekercoach.nl.

× Ik wil starten!